Saturday, 4 April 2015

lamanya tak jenguk blog sendiri..:)

Assalamualaikum...

Dah berbulan-bulan tak jenguk blog..tak sempat..fb pun sehari jarang sangat tengok..
dah tak tau nak buat apa bila online..sibuk melayan anak-anak..
dan rasa sangat letih..nak pegang hp pun malas..

Kandungan sekarang pun dah masuk 33 minggu..
sekejapnya masa berlalu..rasa tak sabar pulak nak 
menunggu kelahiran si kecik..Farha pun dah nak masuk setahun
4 bulan..dah banyak akai..hihi

Pregnant kali ni ummi tak pi scan jantina..abi cakap kita jimat la duit..
ummi faham..sekarang abi sorang yang keja..dulu ummi
guna duit sendiri untuk scan..kali ni kita surprise jelah..
yang penting sentiasa berdoa agar anak yang yang dikandung
ini sihat sempurna dan selamat dilahirkan..
hari-hari baca surah yasin, surah maryam, surah lukman dan surah-surah
yang diamalkan semasa mengandung..teringin nak khatam satu al-quran..
tapi secara jujur ummi tak dapat baca semua sebab
ada beberapa surah yang ummi tak lancar nak baca..
InshaAllah akan sentiasa memperbaiki bacaan..

Semoga kelahiran anak ini dipermudahkan..
masih lagi terbayang-bayang masa bersalinkan Farha tahun 2013..
rindu nak pegang baby..ummi suka budak-budak..
kalau rezeki anak ramai alhamdulillah..

Okay..doakan saya selamat melahirkan ye..
nanti bila free, update lagi..:D

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete