Thursday, 21 March 2013

nak p jalan-jalan..

Assalamualaikum...

Dari minggu lepas lagi abi bagitau nak bawak ummi bercuti..
ummi cari ja tempat yang ummi nak pi..abi belanjaa..
terima kasih abi sebab ambil hati ummi..bagi ummi hepi..:D

Nak sangat pi Langkawi..tapi semua hotel dan resort dah full..
sekarang LIMA..lagipun kami tak booked awal-awal ..:(
nak pi Melaka tapi jauh sangat..Isnin umi keja.. 
semalam whatsapp dengan abi..
bincang punya bincang..kami decide nak pi Penang je kot..
nak tido sana semalam..padahal dekat sangat..
dok kerap sangat pi sana..
walaupun dekat tapi banyak tempat yang ummi belum pi..
nak pi dating berdua tapi sian lak kat si kecik sorang tu..
hehe

TERIMA KASIH ABI..

 
gambar google

5 comments:

  1. slmt dtg ke penang..hehe..

    ReplyDelete
  2. hehe..dah selalu sangat pi..tapi kali ni nak pi tido sana..:D

    ReplyDelete
  3. pi la C.highland .. Penang dah selalu sgt

    ReplyDelete
  4. Salam..airis lum pnah smpai ke penang lgi nih,sape owang penang contact airis

    ReplyDelete